Over Ruud


Every single second is an opportunity for a life-changing moment

Mijn naam is Ruud Oude Groote Beverborg (35). Samen met mijn vriendin Rianne zijn wij de trotse ouders van onze zoon Ollie en dochter Saar, en wonen wij in het prachtige Amersfoort.

Als mens ben ik een echte avonturier. Dat begon al op jonge leeftijd toen ik met een atlas onder mijn arm continue opzoek was naar een leeg plekje in huis waar ik dan ongestoord uren kon turen naar ingekleurde landkaarten. Daar op die kaarten zijn mijn eerste échte dromen geboren. Jaren later zijn al veel van deze dromen werkelijkheid geworden, maar vandaag put ik uit diezelfde atlas als toen nog steeds inspiratie om als ontdekkingsreiziger mijn leven kleur te blijven geven.

Over Ruud
dromen najagen
life-changing

In 2016 ontmoette ik deze wilde Gorilla in de bergen van het Mhahinga National Park in Oeganda. Als we het hebben over dromen najagen dan was dit misschien wel de grootste droom die ik ooit voor mezelf heb gehad. Ik stop nog niet met het dromen najagen. De volgende op mijn lijstje is het zien van een wilde tijger.

Life-changing


Dromen najagen, dat is wat mij drijft!

Mensen die mij leren kennen zullen zeggen dat ik vriendelijk en vrolijk ben. Ik luister graag naar het verhaal van andere mensen omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in de belevenissen die wij als mensen mee kunnen maken. Het zal mede komen door het verlangen om zelf geïnspireerd te raken en vorm te geven aan nieuwe dromen.

Hoe ik als coach ben

Mijn dromen najagen doe ik ook als coach. Het volgen van een opleiding tot coach was voor mij life-changing. Niet eerder had ik ervaren hoe het is om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf en te leren begrijpen hoe ik daadwerkelijk in elkaar steek. Mijn motivatie om anderen te kunnen helpen bij het najagen van hun dromen werd daardoor alleen maar verder versterkt.

Ik ben als coach vooral toegankelijk. Ieder verhaal hoor ik graag aan waardoor er snel een veilige en vertrouwde setting gecreëerd is. Ik heb geen oordeel zodat ik eerlijk kan luisteren en de krachtige vragen kan stellen die verhelderende inzichten opleveren welke nodig zijn om de gewenste verandering in gang te zetten.

Over Ruud als coach valt nog meer te vertellen. Liever luister ik naar jouw verhaal. Neem vrijblijvend contact met me op en als je wilt deel ik een paar van mijn voltooide dromen.

Professionele ervaring


In 2012 studeerde ik af aan de hogeschool voor Toerisme in Breda. Kort daarna greep ik de kans om veel van mijn dromen na te gaan jagen tijdens een reis van een jaar.

De afgelopen 8 jaar heb ik diverse management functies gehad bij Media Markt en vervolgens bij Samsung. In mijn rol als manager gaf ik leiding en werkte ik mee aan de ontwikkeling van verkopers en account managers.

In 2020 heb ik de register opleiding Loopbaancoaching en Persoonlijke ontwikkeling bij Annet Brinkhuis Opleidingen afgerond en mij aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO.

Redpepper Coaching is kort daarna ontstaan.

Tab 1
NHTV logo
Tab 2
backpacking
Tab 2
media markt logo
Tab 2
Tab 2
annet brinkhuis opleidingen
Tab 2
Redpepper_coaching_amersfoort
Redpepper_coaching_amersfoort

Redpepper Coaching


A redpepper a day...

Op het kleine strandje Haad Yao, gelegen op het eiland Koh Pha Ngan, at ik in 2009 een Thais gerecht. Een vriendin van me had achter mijn rug om aan de chef doorgegeven om er extra veel rode pepers aan toe te voegen. Bij de eerste hap die ik nam werd ik omver geblazen door de impact van deze peper. Liters water gooide ik in mijn keel om het brandende gevoel te doven, echter hielp dit maar weinig.

We waren toen vier weken in Zuid Oost Azië en van alle 28 avonden is dit de avond die ik mij het beste kan herinneren. Dit heeft alles te maken met de toevoeging van een rode peper waardoor mijn zintuigen op maximaal vermogen werkten. Ik zie nog steeds de mensen voor mij die er bij waren en de gerechten die zij aten, ik hoor nog steeds de muziek dat op de achtergrond werd afgespeeld, en ik voel nog steeds de zachte zeewind dat voor verkoeling zorgde. De rode peper heeft mij die avond laten zien wat zijn ware kracht is en hoeveel waarde hij toe kan voegen aan een totale ervaring.

Het mooie aan deze ervaring is dat hij na verloop van tijd in kracht blijft toenemen. Ik put er alsmaar meer inspiratie uit wat mede heeft geleidt naar de totstandkoming van Redpepper Coaching. De rode peper symboliseert voor mij het onderscheidende vermogen van een individu dat zijn waarde weet toe te voegen.

Coaching is een duurzaam bewustwordingsproces. Alles wat je vandaag mee maakt heeft tot een bepaalde mate invloed op hoe jij over tientallen jaren je

leven leidt. Daarom daag ik mezelf uit om voor jou de coach te zijn die jou helpt om van vandaag een life-changing moment te maken.

Mijn waarden


Authenticiteit
Inspireren
Transformeren
Bekwaam

Ik wil vooral plezier beleven in wat ik doe. Door dicht bij mezelf te blijven en de richting op te gaan waar mijn gevoel naar wijst, kan ik authentiek zijn en mijn inspirerende kwaliteit als coach het beste inzetten.

Ik voel mij als een kind zo blij wanneer ik zie dat jij transformeert naar je wie je wenst te zijn. Ik vind het belangrijk dat jij een onvergetelijke ervaring rijker bent nadat we veel belevenissen en ontdekkingen hebben gedeeld. Daarom streef ik er na om bekwaam te zijn in wat ik jou te bieden heb.