Coaching aanbod


Het effect van coaching

Als kapitein van het schip sta je aan het roer en daarmee bepaal jij de richting. Wat voorop staat is dat jij je als persoon gaat ontwikkelen en ontplooien.

Ik zal je daar als coach bij helpen. Ik blijf rustig en luister aandachtig, zodoende blijf ik scherp en vinden we samen op onze route bijzondere inzichten die jou steeds dichter bij het doel zullen brengen. Bekijk het coaching aanbod hieronder.

Naast het gebruik van de voordelige coachpakketten die hieronder staan bied ik ook losse coachsessies aan.

Ik hanteer een prijs van €99,- per uur (online is €89,- p.u.). Bij deze prijs inbegrepen zitten alle voorbereidingen, eventuele huiswerk opdrachten en locatiekosten. Een intake (kennismakings-) gesprek is altijd gratis en plan je hier eenvoudig met me in.

Loopbaanbegeleiding

Het effect van coaching op je loopbaan is dat het grip geeft op wat je écht wilt. Het brengt helderheid in de dingen die je leuk vindt en die voor jou van grote waarde zijn.

Life coaching

We versterken het gevoel van zingeving en kijken daarbij naar het grotere geheel. Jij wilt alles uit jouw leven halen en je niet meer laten tegenhouden door belemmerende gedachtes.

Leiderschapscoaching

Jij bent de coach. Jij draagt een grote verantwoordelijkheid en wilt je team als een geoliede machine laten functioneren. Coachend leidinggeven is de sleutel tot dit succes.

Business booster

De young professional bouwt nu al aan de toekomst van het bedrijf. Vergroot het succes van je werknemer en bindt hem of haar voor langere tijd aan je bedrijf.

Sollicitatie coaching

Een kort, intensief en voordelig traject biedt jou de begeleiding richting het krijgen van een nieuwe baan. Solliciteren als een pro in slechts een paar dagen tijd.

Klankschalen sessie

Tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf. Ervaar hoe het is om door de klank en trillingsfrequentie van iedere schaal tot diepe rust te komen. Sessies van 30 en 60 minuten.

Loopbaan

begeleiding


Grip op je carrière

Je krabt je jezelf vast wel eens achter de oren en denkt dan na over je werk. Hoe leuk vindt jij je huidige baan eigenlijk en hoe groot is je wens om er iets aan te veranderen?

Misschien zit je op dit moment zonder baan en wil je de energie weer voelen om te solliciteren op je droombaan.

Het effect van coaching is vooral dat het je nieuwe inzichten geeft die je vooruit helpen.

We gaan vaak terug naar de kindertijd, juist daar voelde jij je onbegrensd en deed je de dingen die je wilde doen. Je kende misschien weinig angst, had zeeën van ruimte en tijd. Veel jaren later zijn bepaalde patronen ingesleten die we via deze loopbaanbegeleiding gaan onderzoeken. Helpen ze je of werken ze juist tegen? Je zult merken dat het effect van coaching je een vernieuwde 'IK' zal geven die meer mogelijkheden heeft dan ooit tevoren. Je draai vinden in je werk is daarna een stuk gemakkelijker.

Ik leg je graag meer uit over het coaching aanbod en wat het beste bij jou past.

Coaching aanbod

Life coaching


Meer dan alleen loopbaancoaching

Waar we bij loopbaanbegeleiding vooral ook de focus hebben op je werk, kijken we bij life coaching meer naar het grotere geheel. Hoe zit je in je vel en zou je graag dingen willen veranderen? Vindt je het moeilijk om relaties met mensen aan te gaan en wil je weten waardoor dit komt en hoe je het voor jezelf kunt oplossen? Zo zul je merken dat de effecten van coaching veel met je gevoel doen.

Hoe meer jij gaat voelen des te dichter je tot de kern komt.

Waar komen bepaalde gevoelens vandaan en welke gedachten belemmeren je in je dagelijkse leven? Is het een bepaalde angst voor iets en laat jij je beïnvloeden door wat anderen kunnen denken? Het effect van coaching is dat je dichter tot jezelf komt en gaat luisteren naar wat jij graag wilt. Je herpakt de regie over je leven en geeft jezelf de juiste energie. De uitkomst is dat jij meer compassie voor jezelf zult hebben en kunt accepteren wat voorheen weerstand naar boven haalde.

Ik leg je graag meer uit over de effecten van coaching en hoe dit voor jou zal werken.

Effect van coaching

Leiderschaps-

coaching


Voor authentiek leiderschap

Je hebt er in je loopbaan voor gekozen om leidinggevende te worden. Het kan zijn dat je graag deze verantwoordelijkheid wilt dragen of dat je voelt dat je een geboren leider bent. Twijfel je wel eens aan de moeilijke beslissingen die je als leidinggevende moet maken? Wat wil je graag bereiken? Hoe kan ik met nog meer effect leiding geven?

Het beste dat een leidinggevende te geven heeft is tijd en aandacht.

Als leidinggevende ben je eigenlijk degene die loopbaanbegeleiding geeft aan je medewerkers. Je gaat in dit programma leren hoe je als leider authentiek kunt zijn, oftewel wie ben ik nou echt en hoe gebruik ik mijn talenten en kwaliteiten om de leider te zijn die ik graag wil zijn. Een goede leider enthousiasmeert en motiveert zijn team om het maximale resultaat te bereiken maar daarbij wil je zeker niet te pusherig zijn.

Leer hoe je met een inspirerende visie en stijl de steun van al jouw collega's krijgt. Ook praktische zaken komen aan bod waarin jij onder andere leert om je hoofd koel te houden in onrustige tijden en hoe jij als leidinggevende lastige gesprekken moet voeren met een goede afloop.

Ik leg je graag meer uit over hoe jij een authentiek leider zult zijn.

Loopbaanbegeleiding en leiderschapscoaching

Business Booster


Hét programma voor Young Professionals

Young professionals bepalen de toekomst voor je bedrijf. Het binnen halen van ambitieuze starters op de arbeidsmarkt is gemakkelijker dan dat je ze voor langere tijd kunt behouden. Hun ijverige gedrag maakt dat ze moeite hebben te zijn wie ze werkelijk zijn.

Aandacht is de eerste stap naar werkgeluk. Ik verklein de afstand tussen werkgever en werknemer.

In dit business booster programma ga ik langdurig aan de slag met de ontwikkeling en ontplooiing van de young professional. Op individueel niveau laat ik hen (her)ontdekken wie ze diep van binnen zijn zodat hun talenten, drijfveren en kwaliteiten optimaal ingezet kunnen worden in hun functie.

Belangrijke competenties worden verder vervaardigd zodat hun waarde in het bedrijf zal blijven toenemen. De ambitieuze werknemer leert hoe het is om effectief samen te werken met anderen. In teamcoaching-sessies gaan we aan de slag met doeltreffende onderlinge communicatie zodat het algehele niveau van het team een flinke stap voorwaarts maakt.

Ik lever maatwerk en spreek met de opdrachtgever af hoe het programma vorm krijgt. Een normale strekking voor dit programma bedraagt 1,5 tot 2 jaar.

Ik leg graag meer uit over het coaching aanbod en wat het business booster programma kan betekenen voor jouw organisatie.

Young professionals business booster