Inspirerend coachend leidinggeven


De route naar authentiek leiderschap

Leiding geven aan jezelf en anderen

Route overzicht


Leiderschapscoaching

Leiding geven is voor iedereen anders dus is ieder leiderschapscoaching traject is dat ook. Het bouwt zich wel vaak op volgens dezelfde structuur. De exacte invulling stemmen we af op jouw situatie, wensen en doelen.

Inspirerend

We verlaten de haven

Nadat we ons kennismakingsgesprek hebben gehad zullen we de zeilen hijsen. We gaan direct opzoek naar je authentieke 'IK' en de leidinggevende die je op dit moment bent. We versterken je kwetsbaarheid en leggen bloot hoe de huidige situatie afwijkt van je gewenste situatie.

Je bent je bewust geworden van stappen die we moeten zetten. Dit gedeelte is een lange tocht waarin je goed wilt opletten hoe je je uitdagingen aan kunt gaan. Je wilt inspirerend coachend leidinggeven en mensen om je heen beter maken. De intensiteit is op dit moment hoog doordat jij iedere kans aangrijpt om van te leren.

De eerste uitdagingen

Leiding geven
Leuk werk

Perspectief op de horizon

Je kunt nog zo veel methodieken gebruiken om indruk te maken op je collega's. Je zult er pas plezier in krijgen als je jouw unieke leiderschapsstijl hebt gevonden en kunt toepassen. Je zoekt uit welke kant je op wilt gaan en gaat dit groots uitdragen in je team. Je werkt sterk aan het draagvlak en gaat commitment ontvangen. Jij draagt je persoonlijke waarden en professionele waarden over op anderen.

Waar gaan jouw acties specifiek toe leiden? Leiding geven is jouw passie en hebt er alles voor over om er in te blijven groeien. Voor nu zijn de eerste schatten zichtbaar en formuleren we concrete plannen voordat we aan land gaan.

Land in zicht!

loopbaanbegeleiding route

De leiderschapscoaching eindigt hier. Je hebt de mooiste schatten in jezelf gevonden en je hebt jouw glansrijke toekomst als leidinggevende nu echt stevig in handen. Deze hele route heb jij het roer je handen gehad. Je was de kapitein van het schip en blijft de inspirerende kapitein van ieder schip dat je zult betreden. Vanaf nu zal jij als authentiek leider je hart nog meer gaan volgen.

Hoe wil jij inspirerend leiding geven?

Het beschrijven van een doel is vaak lastiger dan het opnoemen van een probleem. Dat komt omdat je je vaak erg bewust bent van een probleem en dat wil je graag oplossen.

Je zelf kennen is het begin van alle wijsheid, dus bedenk of jij je in één of meerdere vragen herkent, zodat jij de juiste begeleiding krijgt bij jouw ontdekkingsreis.

Wil jij meer draagvlak hebben in je team?
Loop jij continue achter de feiten aan en krijg je geen controle?
Houdt je te veel balletjes in de lucht en kom je niet aan coachend leidinggeven toe?
Mis je de kennis om inspirerend leiding te geven?
Wil je beter leren communiceren en samenwerken, ook met de stugge mensen in je team?
Krijg je niet alle neuzen dezelfde kant op en ervaar je veel weerstand?
Bevalt het leiding geven je zwaarder dan je had verwacht en wil je dat verlichten?
Hoe zorg ik voor meer impact zonder dat ik er meer voor hoef te werken?
Hoe bereik ik mijn mensen beter?
Hoe implementeer ik een missie en een visie dat door iedereen gedragen wordt?
Is coachend leidinggeven nieuw voor je en wil je er meer over weten?
Coachend leidinggeven

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk dan eens naar mijn andere coach pakketten.