KLANKSCHAAL SESSIE VOOR PURE ONTSPANNING


Kom tot rust en verlaag je stress

Klankschaal sessie in Amersfoort


Wat ik precies doe

Aan de rand van het bos en aan de voet van de Amersfoortse berg ligt het Eemklooster. Deze schitterende locatie gebruik ik voor mijn klankschalen sessies. Een ervaring waarbij verschillende klanken en trillingsfrequenties de balans in jouw lichaam herstellen. In dit artikel leg ik je de werking van een klankschaal uit.


Vanaf het moment dat je mijn kamer binnen stapt is het de bedoeling dat je volledig tot rust komt. Ergens in de hoek staat een wierookstokje rustig op te branden en ik nodig je uit om op de grond te gaan liggen of zitten. De schalen staan al opgesteld in de ruimte, klaar voor gebruik. Op een laagdrempelige manier maak ik graag even kennis met je.


Nadat ik kort enkele instructies heb gegeven sluit je je ogen en geef jij jezelf volledig over aan de sereniteit van de omgeving waarin je je bevindt. Zodra de eerste klankschaal is aangeslagen hoor je mij niet meer praten. Misschien hoor je buiten het gezang van vogels of op de gang het gepraat van voorbijgangers. Dit hoort er bij en accepteer je als onderdeel van de sessie.


Wat er gebeurt tijdens een ontspannen klankschaalsessie bepaal jij. Misschien val je wel in slaap of blijf je erg gefocust luisteren naar de verschillende klanken. De klank en trillingsfrequentie van iedere schaal werkt in op je lichaam wat zorgt voor een diepere ontspanning. Aan het einde van de sessie haal ik je weer terug en open jij je ogen.


Je neemt alle tijd om even rustig bij te komen. Als jij het prettig vindt praten we nog even na over hoe en wat jij hebt ervaren. Daarna nemen we afscheid en ga jij als het goed is weer volledig ontspannen terug naar huis.


Mijn sessies zijn gefocust op het verzorgen van ontspanning. Misschien voel jij je gestrest of heb je burn-out achtige verschijnselen. Of misschien ben je gewoon simpelweg toe aan wat tijd voor jezelf. Je bent dan van harte welkom.

Kom niet bij mij langs voor een klankschalensessie als:

  • Je een pacemaker of andere in het lichaam geplaatste medische onderdelen hebt
  • Je epilepsie hebt
  • Je zwanger bent en in je eerste trimester zit

Geen zweverig type

Ik hoor het vaak terug in mijn omgeving dat een klankschalen sessie nogal zweverig is. En als je nog nooit hebt deelgenomen aan een klankschalen sessie dan kan ik me dat goed voorstellen.

Laat ik in ieder geval duidelijk maken dat ik niet het zweverige type persoon ben die je voor je ziet wanneer je aan een klankschaal denkt. Ik ben een broodnuchtere Hollander en ik vind het heerlijk om mij bezig te houden met ontspanning.

Naast mijn werk als coach kun je mij ook tegenkomen in de sauna verkleed als Saunameester. Daar geef ik wekelijks meerdere opgietingen en klankschalensessies.

Dit is de prijs

Hieronder in de tabel zie je de prijzen die je betaald voor een 30 minuten of 60 minuten durende sessie.

Vond je de eerste sessie ontspannend en wil je graag nog een keer terug komen? Je kunt dan besluiten om gebruik te maken van een waardebon. Eenmalig betaal je een bedrag waarvoor je een waardebon met hogere waarde terug krijgt (zie tabel).

Wat kost een klankschaalsessie
klankschalen_aanbieding

Ervaring leert dat meerdere sessies op den duur een groter helend effect heeft. Wil je graag een sessie ervaren om je stressklachten af te laten nemen, houd er dan rekening mee dat het ontspannende effect van deze enkele sessie niet blijvend is en het je dus niet preventief van je stressklachten af helpt.

Groepssessie

In mijn praktijk heb ik ruimte voor 4 personen. Lijkt het je leuk om deze klankschalen activiteit met een groep vrienden/vriendinnen te boeken? Lees in dit artikel waarom een klankschalensessie een perfect onderdeel is van een dag gevuld met leuke activiteiten.

contact klankschalen amersfoort
De werking van een klankschaal
De klankschaal is helemaal niet zweverig. Lees wat de fysiologische gevolgen zijn van een klankschalensessie.
Activiteiten_Amersfoort
Groepssessie klankschalen
Een klankschalen sessie is een unieke en ontspannende activiteit dat een perfecte invulling kan geven aan een dag met je vrienden en/of vriendinnen. Start of eindig je dag in een volledig ontspannende staat.
klankschaal_ontspanning