Life Coach


Een pure ontdekkingsreis

Gelukkig zijn en willen blijven.

Een route naar zingeving en balans

Route overzicht


Life Coach

Ieder mens is anders dus is ieder life coach traject is dat ook. Het bouwt zich wel vaak op volgens dezelfde structuur.

De exacte invulling stemmen we af op jouw situatie, wensen en doelen.

Leuk werk

We verlaten de haven

Nadat we ons kennismakingsgesprek hebben gehad zullen we de zeilen hijsen. Tijdens onze ontdekkingsreis proberen we inzicht te krijgen in wie je diep van binnen écht bent en wat je heeft gebracht naar dit moment. We creëren een hechte verbinding met je gevoel.

Je komt gedurende deze tocht ook in aanraking met je uitdagingen. Je zult leren om meer naar jezelf te kijken en je gedrag en gedachtes onder de loep te nemen. Door veel met elkaar in gesprek te zijn over situaties die in het heden plaatsvinden ga je leren begrijpen hoe je jouw uitdagingen moet aangaan.

Regelmatig staan we achter op het dek om te kijken welke route je tot nu toe hebt afgelegd. Je ontdekt de loop van je leven en herkent bepaalde patronen die je leven in zekere zin beïnvloeden.

De eerste uitdagingen

Plezier in je werk
Leuk werk

Perspectief op de horizon

Uiteindelijk staan we de langste tijd samen op het voordek. Daar zien we de helder blauwe horizon in ons blikveld. Dit toekomstige beeld geeft kracht en sturing aan de richting waar jij wenst heen te gaan. Met de kennis inmiddels al hebt opgedaan weet jij de belemmeringen voor jezelf op te heffen.

De oversteek is bijna voltooid. Voordat we aan land komen en onze wegen weer zullen scheiden is het noodzakelijk dat we een plan maken om daadwerkelijk te komen wat we inmiddels goed kunnen zien. Dit laatste stukje van onze reis kom jij echt in actie voor jouw nieuwe toekomst.

Land in zicht!

gelukkig zijn

De life coach sessies eindigen hier. Je hebt de mooiste schatten in jezelf gevonden en je hebt jouw glansrijke toekomst nu echt stevig in handen. Deze hele route heb jij het roer je handen gehad. Je was de kapitein van het schip en blijft de kapitein van jouw leven. Vanaf nu zal jij gelukkig zijn en deze ontdekkingsreis voor altijd blijven herinneren.

Welk doel heb jij in je leven?

Het beschrijven van een doel is vaak lastiger dan het opnoemen van een probleem. Dat komt omdat je je vaak erg bewust bent van een probleem en dat wil je graag oplossen.

Je zelf kennen is het begin van alle wijsheid, dus bedenk of jij je in één of meerdere vragen herkent, zodat jij de juiste begeleiding krijgt bij jouw ontdekkingsreis naar welzijn.

Je onzekerheid onderdrukt het gevoel van gelukkig zijn, hoe los je dit op?
Hoe kan ik mijn stress verminderen?
Wil je graag leren om betere keuzes maken?
Hoe leer ik om sterker in mijn schoenen te staan?
Mijn leven is alles behalve een ontdekkingsreis! Ik sta stil, hoe kom ik in beweging?
Hoe stop ik met piekeren en twijfelen?
Heb ik wel voldoende grip op mijn eigen leven?
Hoe zet ik mezelf op de eerste plaats?
Hoe maak ik me minder zorgen over het verleden en de toekomst?
Hoe voel ik me weer energieker?
ontdekkingsreis

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk dan eens bij het aanbod voor loopbaanbegeleiding.